B/Focused: De SEO specialist van Brunssum!

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd in het Nederlands. Een SEO specialist kan jou helpen om je website beter zichtbaar te maken in zoekmachines zoals Google.

Het is verstandig om altijd vanuit een heldere strategie te starten met zoekmachine optimalisatie. Dit is waar een SEO specialist aan bod komt. Hoger komen in Google is namelijk lastig dan je denkt. Je kan proberen om wat lukraak aan te modderen en al je kostbare tijd te steken in bijvoorbeeld het schrijven van willekeurige artikelen, maar de kans is groot dat het je een hoop tijd en energie gaat kosten en weinig oplevert.

Identificeer je SEO doelen

Het stoelen van doelen bij een SEO campagne is cruciaal om te bepalen of het de investering waard is met een campagne te beginnen. Voordat je start met het implementeren van een strategie, start je met het opzetten van een lijst van concrete dingen die jij als bedrijf wilt bereiken met jou campagne. Wil je bijvoorbeeld meer website verkeer, een hogere conversie, of een betere gebruikerservaring? Het benoemen helpt bij het zetten van concrete stappen.

Laat een SEO specialist kijken naar je website

De eerste stap is om een derde partij objectief naar je website te laten kijken. Een SEO specialist weet namelijk precies waar hij naar moet kijken. Veel mensen denken namelijk dat een gebrek aan website verkeer de grootste issue is bij hun website, maar dat hoeft bij lange na niet zo te zijn.

Een paar vragen die je je kunt stellen zijn de volgende:

  • Zou meer website verkeer ook zorgen voor meer conversie?
  • Hoe denken mensen over mijn website?
  • Als iemand een voorbeeld geeft van een goede website, geven ze die van jou dan als voorbeeld?

Eerlijk zijn tijdens het SEO proces is belangrijk. Maak gebruik van een SEO specialist van B/Focused om met een objectieve blik naar je website te kijken. Daar heeft jouw bedrijf uiteindelijk een hoop profijt van.

Een reactie plaatsen