Brommobiel leasen doe je bij Autobedrijf Habets in Voerendaal

Soms vermelden we ook bedrijven die niet direct uit Brunssum komen, maar wel uit de regio. Autobedrijf Habets is een partij die wij ook noemenswaardig vinden. Het is namelijk mogelijk bij hun om tegen zeer gunstige voorwaarden een brommobiel te leasen.

Waarom een brommobiel leasen?

De brommobiel is een goede keuze voor mensen die geen auto meer kunnen of mogen rijden. Een brommobiel maakt het mogelijk om toch nog mobiel en zelfstandig te zijn wanneer je niet meer mag autorijden door bijvoorbeeld een handicap.

Brommobiel Private Lease

Wanneer je kiest voor een lease dan betaal je maandelijks voor het rijden in een nieuwe brommobiel. Je hoeft dan niet het voertuig in één keer af te betalen. Hierdoor wordt een brommobiel leasen toegankelijk voor vrijwel iedereen.

Wanneer mag je in een brommobiel rijden?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om in een brommobiel te rijden. De brommobiel telt eigenlijk als een bromfiets op meer dan twee wielen. Door de carrosserie en luxe voelt het alleen meer aan als een personenauto ten opzichte van een bromfiets. Als je in een brommobiel wilt rijden dan moet je wel in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs.

De brommobiel is goedkoop

Omdat er een brommobiel een kleine motor zit is er niet veel brandstof nodig om de auto voort te plaatsen. Hierdoor bespaar je maandelijks een hoop geld. Ook hoef je voor een brommobiel geen wegenbelasting te betalen. De kosten van wegenbelasting vallen over het algemeen sowieso wel mee, maar het is natuurlijk hartstikke fijn als deze kosten helemaal komen te vervallen!

Al geïnteresseerd in het leasen van een brommobiel? Kom dan direct een kijkje nemen in de showroom van Autobedrijf Habets te Voerendaal. Zij hebben een groot assortiment aan brommobiel modellen van Microcar en Ligier. Is een model niet op voorraad? Geen probleem. Het gewenste model kan altijd bij de dealer besteld worden.

Een reactie plaatsen